Amazoniet in je sieraad

Amazoniet-in-je-sieraad

Amazoniet in je sieraad laten verwerken? InnerJewels is gespecialiseerd in het maken van unieke sieraden met de halfedelsteen amazoniet.

De werking van amazoniet

Amazoniet is een halfedelsteen, die kalmerend werkt in de ruimste zin van het woord. De steen is helend voor huidaandoeningen en de zenuwen. Verder helpt amazoniet goed  tegen chronische migraine vanuit negatieve energie en spanningen. Het helpt boosheid zacht te maken.

Waarom kies je voor een sieraad met amazoniet?

Wanneer je veel spanning vasthoudt dan kun je daar hoofdpijn en andere klachten van krijgen. Amazoniet helpt je om te ontspannen en positief te denken.
Wanneer je slecht slaapt doordat je onrustig bent door spanning kun je het sieraad met amazoniet onder je hoofdkussen of naast je bed leggen. Door het koper dat in de steen verwerkt is werkt de steen ontladend. Het voert stress en spanning dus af uit je lijf.

Halssieraden met amazoniet

Als erkend goudsmid maak ik sieraden met edelstenen op maat. Zo kun je ook bij me terecht voor halssieraden met amazoniet.

Ze zijn er in dichte, opake stenen die werken meer op het lichaam.
En er zijn amazoniet stenen die half-semi transparant zijn. Die werken meer op de geest.

Amazoniet-in-je-sieraad-schakelketting

Combineer en varieer

Het leuke is dat je de edelstenen en de halfedelstenen in de schakel kunt vervangen voor een schakel met een andere edelsteen. Zo kun je de edelstenen en dus de sieraden aanpassen naar je wens van die dag.

Zie ook combineeer en varieer van sieraden.

edelstenen

Keelchakra

Amazoniet werkt helend voor je keelchakra. Het keelchakra is het vijfde chakra en staat voor het centrum die onze spraak en creatieve expressie beheerst. Het keelchakra bevindt zich aan de basis van de keel, in de V, die is gevormd in het centrum van het sleutelbeen. De energie van dit chakra zal bepalen hoe eerlijk we voor onszelf zijn, hoe goed we ons kunnen uitdrukken. Spreek en wordt gehoord.

We ontdekken dat onze keuzes, om het even hoe klein of onbelangrijk ze ook kunnen zijn, gevolgen hebben.

Schuldgevoelens kunnen makkelijk het keelchakra blokkeren. Amazoniet laat het stromen in dit chakra. Amazoniet kan je helpen uit te spreken wat je dwars zit..

Je kunt aan het stemgeluid horen hoe het met de energie van het vijfde Chakra is. Een hele zachte stem en verlegenheid kan in verbinding staan met onderontwikkeling, een hele harde stem en de onderbreking van anderen in een gesprek kan wijzen op overactiviteit.

edelstenen
Amazoniet-in-je-sieraad-ketting

Technische gegevens

Kleur: blauw- groen|
Vindplaats :  USA, Madagaskar, Brazilië
Hardheid : 6-6,5
Groep: Veldspaatgroep
Bestanddeel: kalium
Dierenriem: Waterman

edelstenen

Hartchakra

Amazoniet werkt ook helend voor je hartchacra. Dit 4e chakra is een emotioneel chakra en staat voor de liefde, zachtheid naar jezelf en anderen, geborgenheid, vertrouwen, hoop en het vinden van balans. Amazoniet verzacht trauma’s en angsten. Het heeft een verzachtende werking bij liefdesverdriet of soortgelijke emoties.

edelstenen

Amazoniet dragen bij

  • Spanningshoofdpijn en -nekpijn
  • Zenuwachtig gevoel
  • Kort lontje…
  • Te weinig vitaliteit
  • Slaap problemen
  • Keel- verkoudheden
  • Spraakproblemen

Onderhoud

Ontladen in een glas schoon water, liefst spa blauw of gedemineraliseerd water. Daarna in de zon weer opladen. Meer en uitgebreidere tips?

Kijk dan op reinigen, ontladen en opladen van je sieraad

Voor de waterman

Een Waterman is vaak creatief. Hij of zij heeft een sterke vrijheidsdrang en houdt van veranderingen. Dat kan betekenen dat deze persoon zichzelf voorbij loopt. Vaste grond en rust is belangrijk voor de Waterman.

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , gedenksieraden , moedermelk sieraden, en trouwsieraden

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin amazoniet is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan neem ik contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.