herbruik-goud-zilver-sieraad

Turquoise in je sieraad

Je kunt turquoise in je sieraad dragen door het kiezen van turquoise edelstenen of emaille. Deze kleur verbindt het hart met de keel. Spreek uit wat in je hart leeft. Bij vastzittende emoties kan de waarheid die in je leeft er zo hard uitkomen. De emmer die al vol is overstroomt met ruzie en onbegrip te gevolg. Handiger is het om de emoties rustig en liefdevol te delen. Het mag en kan best gezegd en gedeeld worden. Als dit chakra uit balans is kun je zelfs gaan hyperventileren, in ademnood komen of rare angsten krijgen.

Turkoois

Deze turquoise steen geeft rust bij emotionele belasting en is erg goed tijdens de overgang tegen opvliegers. Hij goede energie aan en beschermt bij negativiteit. De indianen namen turkoois niet voor niets mee op hun reizen! Deze steen werd en wordt nog altijd gezien als een amulet, een beschermer tegen ongelukken en ongevallen en als aantrekker van het geluk.

De kracht en valkuilen

Turquoise liefhebbers hebben vaak een sterke wilskracht, zijn humoristisch, vindingrijk en spontaan.
Hij of zij heeft soms de neiging om gevoelens te onderdrukken, kan soms ook slecht keuzes maken en cijfert zich nogal eens weg.

Persoonlijkheid van turquoise

De turquoise-liefhebber is vaak ambitieus, onafhankelijk, tolerant en creatief. In relatie tot anderen kan deze persoon inspirerend zijn, biedt vaak een luisterend oor en is vaak hulpvaardig.

Behoefte aan turquoise?

Heb je behoefte aan veranderingen en avontuur, nieuwe inzichten opdoen? Draag dan meer turquoise in je sieraden.  Je mag je meer je eigen weg en route uitstippelen.

Turkoois is de geboortesteen van december

Hoe leuk is het om de kraamvrouw te verrassen met een sieraad met de geboortesteen van het kindje erin verwerkt. Elke maand heeft zijn ‘eigen’ edelstenen die bij die maand horen. Wist je dat edelstenen eigenlijk individuen zijn met een eigen karakter en specifieke kracht? Als je een klik hebt, voel je je sterker en plezieriger. En ze zijn natuurlijk ook heel mooi om te zien! Als kraamcadeau dus, maar ook als kerstgeschenk, Moederdag cadeau, of  ‘gewoon’ voor een verjaardag zijn de geboortestenen in je sieraad een prachtig aandenken.

Wil je op de hoogte blijven? Leuke weetjes ontvangen?

Als eerste de nieuwste sieraden zien?

Meld je dan aan voor ons Brandend Nieuws!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen