onyx

Onyx in je sieraad

voor rust en evenwicht

De werking van onyx

Onyx is een aardende steen, zoals alle zwarte stenen.

Waarom kies je voor een sieraad met onyx?

Je kent het vast wel; je bent druk geweest, veel mensen gezien die iets met je willen delen. Heel fijn, maar aan het eind van de dag moet je het allemaal even kwijt. Onyx is een sterk ontladende steen en kan je dus goed helpen.

Draagadvies onyx

Groep: agaat
Krasbestendigheid: Hardheid 7: goed
Kleurechtheid: goed, verkleurt niet in de zon
Gevoeligheid voor chemicaliën: nee
Vindplaatsen: Brazilië, Madagaskar, Mexico, Pakistan.
Dierenriem: Steenbok

Lees hier verder over
Sterrenbeeld Steenbok
Het reinigen, ontladen en opladen van edelstenen

Onyx

Kwaliteiten van Onyx

Deze edelsteen heeft een sterk ontladende energie.  Ook om tijdelijk wat meer kracht te krijgen na een zware periode, lichamelijk of geestelijk, kan het een geweldige steen zijn. Onyx werkt helend voor de huid, nagels en haar. Dus tegen acne, ontstekingen en zonnebrand. En tegen gespleten en dunnen nagels en statisch, droog haar.

Onyx voor focus

Deze zwarte steen zorgt dat de zorgen en je negatieve gedachten afgevoerd worden. Daardoor is er weer ruimte in je hoofd om je te concentreren en taakgericht bezig te zijn. Zonder constant afleiding te zoeken.

Onyx

Onyx voor je eerste chakra

Onyx in je sieraad werkt positief op je basischakra of stuitchakra. Als dit eerste chakra uit balans is uit zich dat vaak in ongeconcentreerd zijn, ongeduldig zijn, en/of je niet veilig voelen. Heb je vaak koude voeten, voel je je uitgeput en mis je aan wilskracht is dit een fijne edelsteen die je extra kan helpen het eerste chakra weer te activeren.

Wil je een sieraad met onyx?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin onyxis verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen