unieke sieraden handgemaakt voor jou

On-line kopen

Een InnerJewels sieraad online kopen, kan dat wel? Hoe gaat dat nu met die bestelling? Kan ik dat serieus via de webshop kopen? Het is natuurlijk best een dingetje, dat online kopen. Je boodschappen online doen is wat anders. Dit speciale sieraad wil je voelen, aanpassen, de kleur bepalen is ook al niet eenvoudig….. Ik snap dat. Dat is ook moeilijk. En er zijn oplossingen voor gevonden!

Het model

Twijfel je tussen verschillende modellen? Praat met me…. in overleg kan ik altijd van alles opsturen. Als je een aankoop hebt gedaan is dat bedrag gewoon de borg. En de verzending ervan? Ik betaal het aangetekend heen sturen en jij betaalt het aangetekend retour sturen. Op die manier kun je het toch goed bekijken, voelen en passen.

De kleur

Je kunt een kleurenmonster voor het emaille bestellen. Dat kan voor de aankoop, dan betaal je een borg. Maar dat kan ook nog als de bestelling al geplaatst en betaald is. Want dan is je aankoop betaling de borg. Geef het aan bij de bestelling, mail of bel me en het komt in orde. Zo kun je de kleuren thuis goed bekijken.

Groter of kleiner….

De meeste modellen zijn er in verschillende maten. Geef maar aan tussen welke groottes je twijfelt.  Dan stuur ik na de bestelling beide afmetingen op. Zo kunnen jullie samen in huiselijke kring overleggen. Ik heb soms wel even extra tijd nodig om de verschillende keuzes te maken voor je, maar het kan altijd!

De ringmaat

Als je een ring bestelt weet je meestal -of vaak- de maat niet zeker. Vul dan ??? in bij de ringmaat, dan stuur ik na de bestelling een ringmaatje op. Daarnaast maak ik de ring, eerst nog zonder emaille of een edelsteen en stuur die op voor een extra pasronde. Ik kan de maat dan nog gemakkelijk bijsturen.

InnerJewels sieraad online bestellen

Op deze manier ervaar ik dat online kopen goed kan.  Mocht je toch alles eerst life willen bekijken, ben je uiteraard van harte welkom. Maak je een afspraak? Of houd het ‘Brandend nieuws’ in de gaten, daar kun je lezen waar en op welke beurzen we te vinden zijn.

En o ja, ik zou het haast vergeten. InnerJewels is beveiligd met een SSL certificaat zodat je een beveiligde verbinding hebt.

Je kunt betalen met iDeal, PayPal of Bancontact. En ook gespreid betalen is mogelijk evenals betalen via een directe overboeking.

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen