Chrysocolla in je sieraad

Als we alleen dromen, blijft het een droom, als we samen dromen is dat het begin van de werkelijkheid

De werking van chrysocolla

Chrysocolla is verbindend tussen hart en keel. Spreek uit wat in je hart leeft.

Waarom kies je voor een sieraad met chrysocolla?

Je kunt last van je maag, hart en keel krijgen als je niet durft of kunt spreken.
Chrysocolla helpt het in aandacht en rust luisteren, en met respect communiceren met elkaar.

Draagadvies van chrysocolla

Krasbestendigheid: Hardheid 4; zeer matig
Kleurechtheid: matig
Gevoeligheid voor chemicaliën: ja, gevoelig voor zeep, parfum en schoonmaakmiddelen
Vindplaatsen: Arizona, Peru, Zuid-Afrika, Israël
Dierenriem: Kreeft

Lees hier meer over
het sterrenbeeld Kreeft
Het reinigen, ontladen en opladen van edelstenen

chrysocolla-armband
chrysocolla-ring

Chrysocolla

De steen bevat koper… de bekende bliksemafleider! Zo werkt deze steen ook. Chrysocolla zet aan op een zachte manier emoties en negatieve energie te ontladen. Negatieve ervaringen die blokkades opwerpen worden verwerkt en het kan weer gaan stromen.

Kernkwaliteit: ontspannen

edelstenen

Keelchakra

Chrysocolla werkt helend voor je keelchakra. Het keelchakra is het vijfde chakra en staat voor het centrum die onze spraak en creatieve expressie beheerst. Het keelchakra bevindt zich aan de basis van de keel, in de V, die is gevormd in het centrum van het sleutelbeen. De energie van dit chakra zal bepalen hoe eerlijk we voor onszelf zijn en hoe goed we ons kunnen uitdrukken.

Je kunt aan het stemgeluid horen hoe het met de energie van het vijfde Chakra is. Een hele zachte stem en verlegenheid kan in verbinding staan met onderontwikkeling, een hele harde stem en de onderbreking van anderen in een gesprek kan wijzen op overactiviteit.

Hartchakra, 4e chakra

De kleuren groen hoort bij het hartchakra. Het vierde chakra is het chakra voor emotionele intelligentie. Liefde en acceptatie van jezelf is hier centraal. Trauma’s in de emotionele sfeer hebben enorme invloed op je hartchakra en verzwakken je immuunsysteem.

Dit chakra ligt in het midden van onze zeven chakra’s en vormt de verbinding tussen het spirituele en het aardse. Werken vanuit het hart kan je helpen om de andere chakra’s te voeden en te openen, omdat dit chakra de verbinding legt. Het hart chakra staat voor liefde, compassie en echte verbinding met jezelf, de mensen en alles wat leeft om je heen. Als we ons hart kunnen openen voor onszelf, anderen en alles om ons heen creëren we verbinding en groei.

Wil je een sieraad met chrysocolla?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin chrysocolla is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen