Bergkristal-in-je-sieraad

Bergkristal in je sieraad

lichtkracht 

De werking van bergkristal

Bergkristal is een steen vol lichtkracht, en dat is waar we bijna allemaal wel naar op zoek zijn. Het is een reinigende steen die erg fijn is om te dragen tijdens of na een langdurige ziekte.

Waarom kies je voor een sieraad met bergkristal?

Wanneer je veel last hebt van reisziektes, menstruatieproblemen en overgangsklachten kun je wel een lichtpuntje en meer positieve energie gebruiken.

Draagadvies van bergkristal

Groep: Kwarts
Krasbestendigheid: hardheid  7, goed
Kleurechtheid: goed, verkleurt niet in de zon
Gevoeligheid voor chemicaliën: nee
Vindplaats :  Brazilië,  USA
Dierenriem: Leeuw

Lees hier verder over

het sterrenbeeld Leeuw
Het reinigen, ontladen en opladen van edelstenen

schakel bergkristal
Bergkristal in je ketting

De kleur en de energie

Men denkt vaak, hoe zuiverder des te beter. Dat kan bij diamanten wel het geval zijn, maar bij bergkristallen zijn insluitsels juist een bewijs van echtheid. Soms is de steen wat troebeler, soms zitten er groeilaagjes in.

Bergkristal voor het groeiproces

Omdat de steen kleurloos is wordt vaak gedacht dat de steen wel voor iedereen geschikt is maar dat is niet helemaal zoals het zit. Bergkristal is een sterke steen met veel energie en niet iedereen is toe aan het heldere zilverwitte licht. Eigenlijk is dit de laatste steen in het groeiproces. Helderheid, zonder vertroebeling…

Kruinchakra

Deze steen werkt versterkend voor alle chakra’s maar in het bijzonder voor het 7e chakra. Het 7e chakra wordt ook wel je kruinchakra genoemd. Het kruinchakra is het centrum voor spiritualiteit en bewustzijn. Het kruinchakra ligt zoals het al aangeeft gelegen in je kruin, de poort naar het weten. Wanneer we bewust zijn van onszelf en onze omgeving weten we makkelijker wat wel en niet bij ons past en voelen we bijvoorbeeld beter aan welke keuzes we moeten maken.

Kernkwaliteit van bergkristal is lichtkracht.

edelstenen

Onderhoud van bergkristal

Ontladen in een glas schoon water, liefst spa blauw of gedemineraliseerd water. In de zon weer opladen.

hanger met bergkristal

Wil je een sieraad met bergkristal?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin bergkristal is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen