Maagd 24 aug - 23 sept

Maagd 24 aug – 23 sept

Het beeld van de maagd kan zijn kritisch, beredenerend soms wat ernstig  en ietwat gesloten. Een maagd is vaak puur en eerlijk, zal niet snel slechte bedoelingen hebben. De maagd is erg gericht op bewijzen, houdt niet van roddels en gaat soms gevoelskwesties uit de weg.

edelstenen-geboortestenen

Maagd en de algemene stenen

Voor het sterrenbeeld Maagd zijn stenen die een warme positieve kleur hebben een goede keus. Ze geven warmte, vertrouwen en een geluksgevoel.
Bijvoorbeeld carneool.

Carneool

Deze steen heeft een verwarmende energie.
Hij zet aan tot actie, geeft levenskracht en stimuleert het doorzettingsvermogen. Tegen koppigheid, depressieve gedachtes en wantrouwen. Voor het tweede chakra.

Maagd 24 aug - 23 sept
edelstenen-geboortestenen

Maagd en de aanvullende stenen

Als een Maagd wat meer aandacht wil schenken aan de groei van zijn persoonlijkheid zijn verschillende stenen mogelijk, uiteraard afhankelijk van levensfase.  Mooie stenen zouden kunnen zijn:

edelstenen-geboortestenen

Klanten zeggen:

“Mijn eerste sieraad van Irene was een hanger met een Lapis Lazuli: een edelsteen die een positieve werking heeft op vriendschappelijke relaties (“je wat liever maakt”). Af en toe kan ik wat direct zijn in mijn communicatie, vandaar. In de zilveren setting had ze achterin ook nog een heel mooi hartje gemaakt.” Of …”Irene heeft voor mijn ring een heel mooie labradoriet gependeld, een steen die je kan beschermen tegen negatieve energieën van anderen, in die tijd had ik veel 1-op-1 contact momenten.”
Saskia Oude Aarninkhof

Jouw wens voor een sieraad

Wil je ook graag een sieraad voor een Maagd en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

edelstenen

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud