Leeuw 23 juli – 23 aug

Leeuw 23 juli – 23 aug

Een Leeuwen-mens is sterk aanwezig met een behoorlijke wilskracht. Hij of zij oogt niet alleen vitaal maar is ook een leider, een organisator.

Iemand met het sterrenbeeld Leeuw weet precies wat hij wil. Hij of zij vindt het leuk anderen te enthousiasmeren. Een Leeuw is moedig, dominant, wilskrachtig, positief en zelfverzekerd. Daarmee lijkt de Leeuw soms hard, maar schijn bedriegt. Dat is, zoals zo vaak, alleen de buitenkant.  Hij is loyaal voor mensen in zijn omgeving.  Doordat de Leeuw hoge eisen aan zichzelf en de ander stelt, liggen stress en de zgn. managersziekte op de loer. De Leeuw gaat nogal eens over zijn grenzen…

Leeuw 23 juli – 23 aug

Leeuw 23 juli – 23 aug ;algemene stenen

Voor het sterrenbeeld Leeuw zijn de volgende stenen min of meer gelijk aan hun karakter. Ze zijn dus altijd goed, botsen niet.

Deze algemene stenen die passen bij een Leeuw zijn bijvoorbeeld  bergkristal, olivijn of peridootcitrien.

edelstenen-geboortestenen

Bergkristal

Voor het sterrenbeeld leeuw is bergkristal een versterkende steen en uitermate geschikt om energie toe te dienen of door te laten stromen. Bergkristal is een reinigende steen en geeft weer positieve nieuwe energie aan zowel de mens als aan de ruimte waarin de bergkristal staat. Daarnaast een goede steen tegen reisziektes, menstruatieproblemen en overgangsklachten.

Bergkristal-in-je-ketting
citrien-november

Citrien

Deze zachtgele steen maakt vrolijk, maakt blij en geeft veel positiviteit. Je wordt door deze steen zelfverzekerder en het verbetert het concentratievermogen. Geeft warmte op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. Beschermt tegen agressiviteit door de vrolijke uitstraling. Citrien werkt op de zonnevlecht, 3e chakra, het centrum voor de wilskracht.

Leeuw 23 juli – 23 aug citrien

Leeuw en de aanvullende stenen

Als een Leeuw wat meer aandacht wil schenken aan de groei van zijn persoonlijkheid zijn verschillende stenen mogelijk. Uiteraard is dit afhankelijk van de levensfase.  Mooie stenen zouden kunnen zijn:

  • Lapis Lazuli voor rust en kalmte
  • Rozenkwarts voor zachtheid in gevoelens
  • Chrysocolla voor tolerantie en vriendelijkheid.
edelstenen-geboortestenen
edelstenen

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud