borstvoeding-in-je-sieraad

Een borstvoedings-sieraad voor Linda

Ik heb de ‘verkeringsring’ gemaakt voor mijn dochter Linda en mijn schoonzoon Robbin. Eigenlijk is hij mijn 2e zoon. Hij was onze buurjongen; we wonen buitenaf; ik kan hun boerderij vanuit mijn raam zien. Hij was dus al snel kind aan huis en voelt als helemaal eigen.
Hun trouwring mocht ik ook maken. Ook bijzonder hoor… Van mooi witgoud met briljanten voor haar en voor hem alleen het edelmetaal. Een bijzondere vorm, door henzelf ontworpen.

Een sieraad maken voor je dochter; ik heb er al een paar voor Linda gemaakt….Soms met een traantje en vaak met een lach.
Mooie momenten te mogen delen met anderen is natuurlijk fantastisch, maar met je eigen kind helemaal speciaal.

moedermelk-ring

Herinneringen

Ik heb ook een herinnering aan hun te vroeg geboren, overleden zoontje Seije mogen maken. Het heeft me geholpen het te verwerken.
En besefte me het kostbare gevoel te mogen delen en te mogen helpen verwerken van die emotie.

moedermelk-ring

Moedermelk-ring

En in 2012 heb ik een moedermelk-sieraad voor Linda gemaakt. Haar verkeringsring is verbouwd tot moedermelksieraad. Een kroontje voor Seije en de melk voor haar 3 dochters.
Allemaal in die ene ring; ik heb ervan genoten. Een prachtige sixties ring, in het paars.

Emaille

Eerst wordt de ring gemaakt, daarna volgt het emailleren. Elk korreltje emaille (gekleurd glas) wordt op de goede plek neergelegd. Meer lezen over het emailleren?

Bakken

Ik bak geen zoete broodjes, wel vaak emailles. Op 800 graden zelfs… Elk borstvoedingssieraad gaat een aantal keren in de oven voor het mooi op kleur is.

Sterrenstof

Tijdens een heel proces van drogen en opnieuw melk toevoegen wordt de melk versmolten met het emaille. Afhankelijk van de melk krijg je steeds een ander resultaat.

“Ik vond het persoonlijk contact heel erg prettig en het feit dat moedermelk verwerkt is in de sieraden maakt deze uitzonderlijk persoonlijk en uniek. Mijn zoon zegt het goed: “In deze ketting zit mijn melk en in de andere ketting zit Nine haar melk!”. Het is een heel mooi aandenken aan een heel bijzondere periode.”
Sara Kremer

edelstenen

Jouw wens voor een moedermelk sieraad

Wil je ook graag een moedermelk sieraad en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je op de hoogte blijven? Leuke weetjes ontvangen?

Als eerste de nieuwste sieraden zien?

Meld je dan aan voor ons Brandend Nieuws!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud