Lapis lazuli

Lapis lazuli is een steen die op een rustige manier ontspant en kalmeert. Op de huid gedragen kan lapis veel betekenen tegen huidziektes, huiduitslag en eczeem. Deze prachtige azuur-blauwe steen wordt vaak met gouden spikkeltjes erin gevonden. Dat is het mineraal pyriet, ook wel fool’s gold genoemd. Het pyriet geeft extra kracht.

Kwaliteit van lapis lazuli

Blauw blust en werkt  ontkrampend.  Lapis lazuli versterkt de wil en met het pyriet erin is deze steen heel fijn tegen overspannenheid en depressies.
Het is een echte vriendschap steen,  waarbij je duidelijk ziet, dat vrienden krijgen niet genoeg is. Je moet vriendschap onderhouden en verzorgen alsof het je gezondheid is.

lapis lazuli
edelstenen

Het voorhoofdchakra

Ook wel derde oog genoemd. Dit energie knooppunt zit net boven en tussen de wenkbrauwen. Lapis Lazuli werkt helend voor dit 6e chakra en staat voor bewustzijn en oplettendheid. Inzicht, intuïtie, wijsheid en visualisatie zijn belangrijke aspecten van het zesde Chakra. Op het moment dat het derde oog niet optimaal functioneert, kan dit leiden tot hoofdpijn, angst, concentratieproblemen, depressie, slecht gezichtsvermogen, problemen met het geheugen en geestelijke problemen.

edelstenen

Technische gegevens

Vindplaats :  Afghanistan
Hardheid : 6
Bestanddeel: natrium, aluminium, silicium, zwavel.
Dierenriem: Stier, Boogschutter

Lapis-Lazuli-in-je-hanger

Onderhoud

Eén keer per maand ontladen in een bakje met hematiet steentjes. Opladen het beste op een bergkristal cluster.

Waarom kies je voor een sieraad met Lapis Lazuli?

Wanneer je steeds maar druk in je hoofd bent en je druk voelt, kan je huid daarop gaan reageren. Spanning en stress worden geblust door het koele blauw.
Je ziet mede door deze steen dat je eigen intuïtie goed is en dat je daarop mag vertrouwen en handelen.
Het is ook fijn je sieraad met Lapis lazuli naast je bed te leggen als je slaapt. Zo slaap je rustiger.

Wil je een sieraad met lapis lazuli?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin lapis lazulli is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud