citrien

Citrien

Citrien is een prachtige transparante gele edelsteen. Deze versterkt bij gevoelige mensen hun kracht en concentratie. En nog fijner: het vermindert depressies. Deze edelsteen helpt je de weg te vinden en je zelfvertrouwen (terug) te vinden. Nog een kleine fijne bijkomstigheid; het helpt je -als je er zelf ook wat voor doet tenminste- je examens met goed gevolg te doorstaan.

Waarom citrien?

Hij maakt je vrolijk en blij.
Citrien verbetert de concentratie.
Voor momenten dat je moet pieken.
Het versterkt het immuunsysteem.
Het is de geboorte-steen van de maand november.

citrien-oorbellen
edelstenen

Zonnevlecht

Citrien werkt helend voor je 3e chakra. Het is gelegen boven in de buik en het is de kern van onze persoonlijkheid, ons ego. Het derde chakra is het middelpunt van wilskracht. De zonnevlecht die in balans is brengt ons persoonlijke kracht, zelfverzekerdheid verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. Citrien versterkt je zelfbeeld en brengt dit energieknooppunt in balans.

citrien-november
Geboortsteen
citrien
Barks ring
citrien-november
Barks ketting
citrien
InnerJewels

Weetje

De naam citrien komt uit het Grieks, wat vrij vertaald citroenensteen betekend. Het Romeinse leger droegen deze steen al op de borst, een bescherming tegen het boze oog en tegen jaloezie.

Technische gegevens

Kleur: geel
Vindplaats :  Madagaskar, Brazilië
Hardheid : 7
Groep: Kwarts
Dierenriem: Tweeling en Leeuw

Geboortesteen

Citrien is de geboortesteen van de maand november.

Door warmte te delen en uit te stralen kom je verder

Wil je een sieraad met citrien?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin citrien is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud