charoiet

Charoiet in je sieraad

De bewegende lijnen van charoiet zijn kenmerkend voor de werking. Het zet vastzittende patronen en blokkerende energie aan tot bewegen. Zonder piekeren en angst zelf de regie van je leven terugnemen en passende besluiten nemen.

Een prachtige opaak paarse steen met meestal een belijning erin. Het wordt vaak verwisseld met sugiliet, maar de insluitsels van charoiet zijn vaak wit.

Bijzondere combinatie

Door charoiet samen te dragen met sugiliet of amethist kan de werking van de charoiet beïnvloedt worden. Daardoor kan het zijn dat het je ogen echt opent en je ineens de oplossing weet voor het probleem waar je al heel lang mee worstelt.

charoiet
edelstenen

Kruinchakra

Kleur: paars met witte, zwarte vlekken en lijnen. Soms meer roze-violet. Als er veel paars in zit dan werkt het positief op het kruinchakra. los maken wat vast zit. Oude patronen worden doorbroken, vastgeroeste gewoontes laat je los.

De kernkwaliteit is besluitvaardig handelen.

charoiet

Technische gegevens

Vindplaats :  alleen Oost Siberië
Hardheid : 6
Charoiet is een samengaan van mineralen en metalen. Daardoor is het niet in te delen in een groep.

charoiet

Wil je een sieraad met charoiet?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin charoiet is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud