Aquamarijn-in-je-sieraad

Aquamarijn

Deze edelsteen werkt erg positief op ziektebeelden die ontstaan door allergie.
Ook in problemen met de  luchtwegen zoals astma, bronchitis en andere longziektes, kan deze edelsteen je enorm goed helpen.

Deze steen is een steen voor het laten stromen. Datgene wat vast is blijven zitten laten bewegen. Alles wat altijd is ingeslikt en opgekropt, geeft klachten zoals allergie en klachten in het keelgebied. Veelvuldig schrapen van de stem bijvoorbeeld. Het helpt te communiceren. Laat de woorden maar vloeien met deze mooie edelsteen!

Armband met aquamarijn

Aquamarijn is een heel bijzondere edelsteen die in verschillende tinten en helderheid verkrijgbaar zijn.  De transparante en heldere steen doet het meest voor de geest, laat het dus stromen. De dichte, opake steen geeft de energie meer aan de lichamelijke dingen zoals de allergie.

aquamarijn-blauw

Combineer en varieer

Het leuke is dat je de edelstenen in de sluitschakel kunt vervangen voor een schakel met een andere edelsteen. Zo kun je de edelstenen en dus de sieraden aanpassen naar je wens van die dag.

edelstenen

Keelchakra

Aquamarijn werkt helend voor je keelchakra.

Het keelchakra is het vijfde chakra en staat voor het centrum die onze spraak en creatieve expressie beheerst. Het keelchakra bevindt zich aan de basis van de keel, in de V, die is gevormd in het centrum van het sleutelbeen. De energie van dit chakra zal bepalen hoe eerlijk we voor onszelf zijn, hoe goed we ons kunnen uitdrukken. Spreek en wordt gehoord.

We ontdekken dat onze keuzes, om het even hoe klein of onbelangrijk ze ook kunnen zijn, gevolgen hebben.

Schuldgevoelens kunnen makkelijk het keelchakra blokkeren. Aquamarijn laat het stromen in dit chakra. Deze edelsteen kan je helpen uit te spreken wat je dwars zit..

Je kunt aan het stemgeluid horen hoe het met de energie van het vijfde Chakra is. Een hele zachte stem en verlegenheid kan in verbinding staan met onderontwikkeling, een hele harde stem en de onderbreking van anderen in een gesprek kan wijzen op overactiviteit.

edelstenen
Aquamarijn-schakelketting

Technische gegevens

Vindplaats :  Brazilië, Nigeria, Madagaskar, Afghanistan.
Hardheid : 7,5-8
Groep: Beryll
Bestanddeel: alluminium, silicium
Dierenriem: Waterman

saffier-blauw

Weetjes

De naam aquamarijn komt vanuit het Latijns; Aqua (water) en Mare (meer).
Voor de Grieken was deze steen een symbool voor de reinheid, liefde en zorgde voor eeuwig geluk.
De kleur van de aquamarijn kan variëren van blauw tot groen. De tint wordt beïnvloedt door de sterke concentratie chroom, magnesium en ijzer.
Onderhoud van de aquamarijn. Ontladen in een glas schoon water, liefst spa blauw of gedemineraliseerd water. In de zon weer opladen.

aquamarijn-maart

Geboortesteen

De geboortesteen van maart is aquamarijn. Per maand is er een speciale geboortesteen die symbool staat voor een bepaalde maand.

Een prachtig cadeau voor een geboortefeest, doopfeest of een verjaardag!

Aquamarijn voor dieren

Veel dieren zoals honden en katten hebben last van allergie.
Leg dan een klein aquamarijn steentje in de drinkbak. Je huisdier zal er baat bij hebben. Een aquamarijn in de honden- of kattenmand is natuurlijk als extra ook erg fijn. Of een steentje aan de halsband!!

Wil je een sieraad met aquamarijn?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin aquamarijn is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud