Amethist-in-je-sieraad

Amethist in je sieraad

Amethist in je sieraad laten verwerken? Dan ben je hier aan het goede adres. Alle sieraden zijn uniek en handgemaakt. Heb je speciale wensen? We maken ook sieraden met amethist speciaal voor jou!

De werking van amethist

Deze halfedelsteen werkt rustgevend op hart en zenuwen en allerlei klachten die komen vanuit spanning zoals migraine, maagpijn, stijve nek en bovenkant van de rugspieren.

Waarom kies je voor een sieraad met amethist?

Leef je leven zoals het komt en geniet daarvan! Amethist helpt je erbij…. Amethist werkt  tevens positief op de concentratie en tegen verstrooidheid door overbelasting.  Wanneer je slecht slaapt is het fijn een amethist in je slaapkamer te plaatsen. Deze steen helpt te ontspannen.

Halssieraden met amethist

Dit is een hele fijne steen voor hooggevoelige mensen. Het brengt rust in je hoofd. Vooral als je de hele dag nadenkt is het fijn tegen spanningshoofdpijn. Door overbelast zijn kun je ook verstrooid raken. Je hoofd gaat letterlijk op de rem. Er past even niets bij. Draag dan amethist en zet ook eens een amethist geode op je slaapkamer!

Amethist-in-je-sieraad-hanger

Amethist voor Vissen

Een Vissen-mens is gevoelig, zacht, bescheiden en zeer menslievend. Gaat ruzie uit de weg, waardoor er door het opkroppen, spanning wordt opgebouwd in hals en schouders. Amethist helpt de schouders en nek te ontspannen en geeft geestelijke rust. De heldere doorschijnende paarse amethist werkt voornamelijk op het geestelijke vlak.

edelstenen

Kruinchakra

Amethist werkt helend voor je kruinchakra. Het kruinchakra is het 7e chakra en is het centrum voor spiritualiteit en bewustzijn. Het kruinchakra ligt zoals het al aangeeft gelegen in je kruin, de poort naar het weten. Wanneer we bewust zijn van onszelf en onze omgeving weten we makkelijker wat wel en niet bij ons past en voelen we bijvoorbeeld beter aan welke keuzes we moeten maken.

Weetje
De amethist groeit in een punt, net als andere kwartssoorten. Er zijn mannelijke punten -heel spits toelopend- en vrouwelijke punten -plattere bovenkant van de punt-.

Onderhoud
Eén keer per maand ontladen in een glas schoon water, liefst spa blauw of gedemineraliseerd water.
In het licht van de volle maan weer opladen.
Meer en uitgebreidere tips ? Kijk dan op reinigen, ontladen en opladen van je sieraad.

edelstenen
amethist-in-je-sieraad-oorbellen

Technische gegevens

Vindplaats :  Brazilië, Uruguay, Mexico
Hardheid : 7
Groep: Kwarts
Bestanddeel: ijzer
Dierenriem: Vissen

Amethist-in-je-sieraad-armband

Kwaliteiten van amethist

Werkt  positief op de concentratie en tegen verstrooidheid door overbelasting.  Naast het bed zorgt de amethist voor een rustige slaap.

Kernkwaliteit: ontspannen

Geschiedenis

Deze edelsteen werd vroeger gebruikt tegen dronkenschap. De steen zorgde ervoor dat de onmatigheid aan banden werd gelegd. Je vind dit verhaal terug in de naam van de steen. De naam komt uit het Griekse ‘Amethystos’. Dat betekent vrij vertaald niet dronken.

Wil je een sieraad met amethist

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin amethist is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud