Amazoniet-in-je-sieraad

Amazoniet in je sieraad

voor rust en balans

De werking van amazoniet

Amazoniet is een halfedelsteen, die kalmerend werkt in de ruimste zin van het woord. De steen is helend voor huidaandoeningen en de zenuwen. Verder helpt amazoniet goed  tegen chronische migraine vanuit negatieve energie en spanningen. Het helpt boosheid zacht te maken.

Waarom kies je voor een sieraad met amazoniet?

Wanneer je veel spanning vasthoudt dan kun je daar hoofdpijn en andere klachten van krijgen. Amazoniet helpt je om te ontspannen en positief te denken.
Wanneer je slecht slaapt doordat je onrustig bent door spanning kun je het sieraad met amazoniet onder je hoofdkussen of naast je bed leggen. Door het koper dat in de steen verwerkt is werkt de steen ontladend. Het voert stress en spanning dus af uit je lijf.

Draagadvies van amazoniet

Groep: Veldspaatgroep
Krasbestendigheid: hardheid 6- 6.5; matig krasbestendig
Kleurechtheid: goed, verkleurt niet in de zon
Gevoeligheid voor chemicaliën: nee
Vindplaats :  USA, Madagaskar, Brazilië
Dierenriem: Waterman

Lees hier verder over
het sterrenbeeld waterman
Het reinigen, ontladen en opladen van edelstenen

amazoniet-oorbellen
edelstenen

Halssieraden met amazoniet

Als goudsmid maken we sieraden met edelstenen op maat. Je kunt ook bij ons terecht voor halssieraden met amazoniet.

Ze zijn er in dichte, opake stenen die werken meer op het lichaam.
En er zijn amazoniet stenen die semi transparant zijn. Die werken meer op de geest.

Amazoniet-in-je-sieraad-schakelketting

Combineer en varieer

Het leuke is dat je de edelstenen en de halfedelstenen in de schakel kunt vervangen voor een schakel met een andere edelsteen. Zo kun je de edelstenen en dus de sieraden aanpassen naar je wens van die dag.

Kijk ook eens bij Combineer & varieer.

Keelchakra

Amazoniet werkt helend voor je keelchakra. Het keelchakra is het vijfde chakra en staat voor het centrum die onze spraak en creatieve expressie beheerst. Het keelchakra bevindt zich aan de basis van de keel, in de V, die is gevormd in het centrum van het sleutelbeen. De energie van dit chakra zal bepalen hoe eerlijk we voor onszelf zijn, hoe goed we ons kunnen uitdrukken. Spreek en wordt gehoord.

We ontdekken dat onze keuzes, om het even hoe klein of onbelangrijk ze ook kunnen zijn, gevolgen hebben.

Schuldgevoelens kunnen makkelijk het keelchakra blokkeren. Amazoniet laat het stromen in dit chakra. Amazoniet kan je helpen uit te spreken wat je dwars zit..

Je kunt aan het stemgeluid horen hoe het met de energie van het vijfde Chakra is. Een hele zachte stem en verlegenheid kan in verbinding staan met onderontwikkeling, een hele harde stem en de onderbreking van anderen in een gesprek kan wijzen op overactiviteit.

amazoniet-armband

Hartchakra

Amazoniet werkt ook helend voor je hartchacra. Dit 4e chakra is een emotioneel chakra en staat voor de liefde, zachtheid naar jezelf en anderen, geborgenheid, vertrouwen, hoop en het vinden van balans. Amazoniet verzacht trauma’s en angsten. Het heeft een verzachtende werking bij liefdesverdriet of soortgelijke emoties.

edelstenen

Amazoniet dragen bij

Spanningshoofdpijn en -nekpijn
Zenuwachtig gevoel
Kort lontje…
Te weinig vitaliteit
Slaap problemen
Keel- verkoudheden
Spraakproblemen

Onderhoud

Ontladen in een glas schoon water, liefst spa blauw of gedemineraliseerd water. Daarna in de zon weer opladen. Meer en uitgebreidere tips?

Wil je een sieraad met amazoniet?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin amazoniet is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud