Leeuw 23 juli – 23 aug

Edelstenen voor Leeuw

23 juli – 23 aug

Een Leeuwen-mens is sterk aanwezig met een behoorlijke wilskracht. Hij of zij oogt niet alleen vitaal maar is ook een leider, een organisator.

Iemand met het sterrenbeeld Leeuw weet precies wat hij wil. Hij of zij vindt het leuk anderen te enthousiasmeren. Een Leeuw is moedig, dominant, wilskrachtig, positief en zelfverzekerd. Daarmee lijkt de Leeuw soms hard, maar schijn bedriegt. Dat is, zoals zo vaak, alleen de buitenkant.  Hij is loyaal voor mensen in zijn omgeving.  Doordat de Leeuw hoge eisen aan zichzelf en de ander stelt, liggen stress en de zgn. managers-ziekte op de loer. De Leeuw gaat nogal eens over zijn grenzen…

Leeuw 23 juli – 23 aug  de algemene stenen

Voor het sterrenbeeld Leeuw zijn de volgende stenen min of meer gelijk aan hun karakter. Ze zijn dus altijd goed, botsen niet.

Deze algemene stenen die passen bij een Leeuw zijn bijvoorbeeld  bergkristal, olivijn of peridoot, citrien.

Bergkristal

Voor het sterrenbeeld leeuw is bergkristal een versterkende steen en uitermate geschikt om energie toe te dienen of door te laten stromen. Bergkristal is een reinigende steen en geeft weer positieve nieuwe energie aan zowel de mens als aan de ruimte waarin de bergkristal staat. Daarnaast een goede steen tegen reisziektes, menstruatieproblemen en overgangsklachten.

edelstenen voor het sterrenbeeld Leeuw bergkristal
edelstenen voor het sterrenbeeld leeuw citrien

Citrien

Deze zachtgele steen maakt vrolijk, maakt blij en geeft veel positiviteit. Je wordt door deze steen zelfverzekerder en het verbetert het concentratievermogen. Geeft warmte op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. Beschermt tegen agressiviteit door de vrolijke uitstraling. Citrien werkt op de zonnevlecht, 3e chakra, het centrum voor de wilskracht.

Leeuw en de aanvullende stenen

Als een Leeuw wat meer aandacht wil schenken aan de groei van zijn persoonlijkheid zijn verschillende stenen mogelijk. Uiteraard is dit afhankelijk van de levensfase.  Mooie stenen zouden kunnen zijn:

  • Lapis Lazuli voor rust en kalmte
  • Rozenkwarts voor zachtheid in gevoelens
  • Chrysocolla voor tolerantie en vriendelijkheid.
Edelstenen voor het sterrenbeeld Leeuw
Edelstenen voor het sterrenbeeld Leeuw
edelstenen voor het sterrenbeeld Leeuw
edelstenen

Jouw wens voor een InnerJewels sieraad

Wil je ook graag een InnerJewels sieraad en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Edelstenen