geboortesteen-blauwe-saffier

Edelstenen voor het sterrenbeeld Schorpioen

Een Schorpioen-mens kan een nogal temperamentvol en wilskrachtig persoon zijn. Is vaak gevoelig maar terughoudend in het echt uiten van gevoelens naar anderen. Hij of zij stelt vaak hoge eisen aan zichzelf.

Schorpioen en de algemene stenen

Voor het sterrenbeeld Schorpioen zijn de volgende stenen min of meer gelijk aan hun karakter. Ze zijn dus altijd goed, botsen niet. Deze algemene stenen zijn granaat, carneool en onyx.

edelstenen

Granaat

Granaat is er in verschillende kleuren met allemaal een verschillende energie. Rode granaat helpt het 1e chakra, zet aan tot actie en geeft kracht en energie.

granaat

Schorpioen en de aanvullende stenen

Een schorpioen stelt hoge eisen aan zichzelf, waardoor de stress-factor kan gaan opspelen in het lichamelijke welzijn.
Darmen, blaas en gal kunnen daardoor ernstig onder vuur komen te liggen, maar ook andere stressklachten komen veel voor. Zorg dus voor aanvullende stenen die rust en balans teweegbrengen. Bijvoorbeeld amethist, lapis lazuli en in sommige gevallen onyx. Vooral als zich door onrust een gebrek aan concentratie manifesteert , is onyx een hele fijne steen. Amazoniet is een kalmerende steen, ook fijn voor een ontspannen slaap.

Jouw wens voor een InnerJewels sieraad

Wil je ook graag een InnerJewels sieraad en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Edelstenen