chrysopraas
chrysopraas-geboortesteen-mei

Chrysopraas

Ik heb lief, ik groei, accepteer en voel me één geheel. Ziel, geest en lichaam.

Chrysopraas is een prachtige redelijk zeldzame appelgroene chalcedoon soort.
Het is een typisch vrouwelijke steen, die verbindend werkt tussen de vrouwelijke zachtheid en de sterkere mannelijke groeikracht.

chrysopraas

Chrysopraas voor je ongeboren kindje

Deze edelsteen wordt vaak de laatste twee of drie maanden van de zwangerschap gedragen vanwege de groeikracht en als voorbereiding op de bevalling.  En nog eens extra fijn voor de a.s. vaders. Die krijgen de laatste maanden veel opdrachtjes om ‘nog even’ te doen voor de bevalling. Om al die wilde plannen vorm te geven en daarbij ook nog eens de rust te bewaren is chrysopraas een fantastische steen.

Armband met chrysopraas

Als goudsmid maken we sieraden met edelstenen op maat. Je kunt ook bij ons terecht voor sieraden met chrysopraas.

Deze prachtige groene stenen zijn in opake vorm, die werken op het lichaam.
En er zijn chrysopraas stenen die semi transparant zijn. Die werken meer op de geest.

chrysopras-in-je-sieraad-armband

Combineer en varieer

Het leuke is dat je de edelstenen en de halfedelstenen in de schakel kunt vervangen voor een schakel met een andere edelsteen. Zo kun je de edelstenen en dus de sieraden aanpassen naar je wens van die dag.

Kijk ook eens bij Combineer & varieer.

Chrysopraas voor je sieraad

Chrysopraas in je sieraad laten verwerken? Bij InnerJewels kan dat. Is je gewenste sieraad met chrysopraas niet op voorraad? Je kunt ook altijd een gewenst sieraad met deze mooie appel-groene halfedelsteen laten maken.

Wanneer je veel spanning vasthoudt dan kun je daar stress, hoge bloeddruk  en andere klachten van krijgen. Chrysopraas helpt je om te ontspannen en positief te denken. Door het nikkel dat in de steen verwerkt is werkt de steen reinigend. Het voert stress en spanning dus af uit je lijf. Daardoor is er weer ruimte om te groeien.
edelstenen

Het hartchakra – 4e chakra

De kleuren roze en groen komen in het hartchakra bij elkaar. Roze voor de liefdevolle energie en groen voor de rust en groei.

Het vierde chakra is het chakra voor emotionele intelligentie. Liefde en acceptatie van jezelf is hier centraal. Trauma’s in de emotionele sfeer hebben enorme invloed op je hartchakra en verzwakken je immuunsysteem. Wil je het vierde chakra stimuleren? Draag dan groene kleding en groene edelstenen in je sieraden.

Onderhoud

Ontladen in een glas schoon water, liefst spa blauw of gedemineraliseerd water. Daarna in het maanlicht of op een bergkristal-cluster weer opladen. Meer en uitgebreidere tips?

Kijk dan op reinigen, ontladen en opladen van je sieraad

Technische gegevens

Kleur: appelgroen tot gifgroen
Vindplaats :  Australië
Hardheid :7
Groep: Chalcedoon, kwarts
Bestanddeel: nikkel
Dierenriem: Kreeft
Geboortesteen van de maand mei

Wil je een sieraad met chrysopraas?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin chrysopraas is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud