Maansteen-geboortesteen

Zwangerschap en edelstenen

Ontdek de kracht van edelstenen die moeders en vaders kunnen helpen tijdens de zwangerschap. Voor elke fase van de zwangerschap! De intense ervaring van de zwangerschap, hoe pril ook, is enorm. Het is heel bijzonder om te ontdekken dat vanaf dag 1 je lichaam verandert, zich aanpast op de grote metamorfose…. van kinderwens tot een nieuw mensje op aarde.

edelstenen-geboortestenen

In welk deel van de zwangerschap draag je de stenen

Heel in het kort zijn deze stenen fijn voor zwangere moeders:

  • Maansteen, dragen ruim voor de zwangerschap voor het bevorderen van vruchtbaarheid
  • Robijn dragen in het eerste trimester om een miskraam te voorkomen
  • Rode jaspis bij ernstige misselijkheid
  • Jade en chrysopraas bevorderen groei, stimuleren het rustig blijven
  • Bergkristal na de bevalling dragen om aan te sterken en nieuwe energie

Maansteen voor de zwangerschap

Maansteen beïnvloedt de hormoonhuishouding van de vrouw, werkt ook positief in gevallen van kinderloosheid die niet vanuit de geneeskunde te verklaren is. Deze steen draag je dus ook vaak vóór de zwangerschap en je kunt maansteen dragen tot twee maanden na de zwangerschap.

maansteen

Robijn tijdens de zwangerschap

Robijn is een goede edelsteen om in de eerste paar maanden tijdens de zwangerschap te dragen. Hij kan preventief tegen een miskraam werken. Je kindje wordt krachtig en sterk en je blijft zelf ook actief en krachtig. Draag hem dan direct zodra je weet dat je zwanger bent in de eerste vier maanden van de zwangerschap.

edelstenen-geboortestenen

Klanten zeggen:

Vorig jaar een prachtig moedermelksieraad laten maken. Het overleg was fijn en geduldig. Er wordt fijn meegedacht zodat er precies uitkomt wat je wilt hebben. Ik draag het nu een jaar en het is net zo prachtig als toen hij net binnen kwam. Bedankt voor dit prachtige aandenken aan een prachtige periode (die overigens nog niet voorbij is en mijn kleine ventje wordt vrijdag al weer 2 jaar).'
Gwendolyn Pieters

edelstenen

Jouw wens

Wil je ook graag een speciale steen in een sieraad laten verwerken en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag?

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud