unieke-minimalistische-sieraden

Unieke minimalistische sieraden

Subtiele, handgemaakte sieraden vol liefde én met een verhaal. Dat is waar je je hele leven blij van wordt! Zo kun je voor elke gelegenheid een sieraad erbij aanschaffen en je kunt ze gewoon allemaal tegelijk dragen!

De unieke minimalistische sieraden van MiniJewels zijn exclusieve handgemaakte sieraden van edelmetaal, van zilver, 14 of 18 karaat goud. Met echt edelmetaal, dus niet alleen een laagje goud over de onderlaag heen. Zoek je dus een uniek, minimalistisch sieraad dat symbool staat voor jouw liefde of herinnering? Dan zijn de nieuwste sieraden van MiniJewels perfect voor jou!

Kies uit de bestaande collectie of laat een custom made sieraad speciaal voor jou maken.

Wat-geef-jij-je-vriendin-voor-de-kerst?

Unieke minimalistische sieraden dragen

De unieke minimalistische sieraden zijn stijlvol en je kunt ze eenvoudig combineren met andere kettingen of armbanden, dit noemen we ook wel layeren. Daarnaast zijn ze vrouwelijk, elegant en modern. Leg jouw herinnering, liefde of verhaal vast in een uniek sieraad op maat en draag ze dicht bij je…

De MiniJewels collectie bestaat uit heel persoonlijke sieraden: sieraden met geboortestenen, letterbedels, symboolbedels, gedenksieraden, sieraden met een vingerafdruk, of met moedermelk in je sieraad verwerkt.

unieke-minimalistische-sieraden-blossom-hanger
unieke-minimalistische-sieraden-geboortesteen-peridoot
unieke-minimalistische-sieraden-geboortesteen-hanger

Unieke minimalistische sieraden met geboortestenen

Hoe leuk is het om de kraamvrouw te verrassen met een sieraad met de geboortesteen van het kindje erin verwerkt. Elke maand heeft zijn ‘eigen’ edelstenen die bij die maand horen. Wist je dat edelstenen eigenlijk individuen zijn met een eigen karakter en specifieke kracht? Als je een klik hebt, voel je je sterker en plezieriger. En ze zijn natuurlijk ook heel mooi om te zien! M

Als kraamcadeau dus, maar ook als kerstgeschenk, Moederdag cadeau, of  ‘gewoon’ voor een verjaardag zijn de geboortestenen in je sieraad een prachtig aandenken.

[fusion_woo_shortcodes][products ids=”3480,7268,759,1364″ skus=””][/fusion_woo_shortcodes]
Wat-geef-jij-je-vriendin-voor-de-kerst?

Unieke en persoonlijke minimalistische sieraden

Het is dé trend van nu, minimalistische sieraden met veel ringen en meerdere kettingen tegelijk dragen.  Het is een prachtige stijl van kleden voor zowel de normcore trend. De trend om je eenvoudig te kleden. Jeans, sneakers, bloesje… Met veel denim erin. Maar ook voor de klassieke kledingstijl zijn dit prachtige sieraden. Het hindert je nooit, zit niet in de weg. Je draagt deze sieraden voor je het weet dag in dag uit.

Wat-geef-jij-je-vriendin-voor-de-kerst?

 Meer unieke minimalistische sieraden

[fusion_woo_shortcodes][products ids=”1875,756,7125,759″ skus=””][/fusion_woo_shortcodes]

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden. De mooie extra verpakking die om het doosje heen zit wordt gemaakt door mensen die werken bij de Losserhof. Bijzonder en speciaal.

Veilig betalen

Bij MiniJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier ( je krijgt per e-mail de factuur voor een aanbetaling van 50 % van het bedrag, het restant kan worden betaald tijdens het afhalen of voor het verzenden), Bancontact, of met iDeal.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzenden in Nederland
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

Meer lezen over onze unieke minimalistische sieraden?

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud