rozenkwarts

Rozenkwarts in je sieraad

voor een zachte veilige energie

De werking van rozenkwarts

Rozenkwarts is een liefdevolle zachte steen. Stimuleert de creativiteit.

Waarom kies je voor een sieraad met rozenkwarts?

Rozenkwarts verzacht en versterkt het gevoel voor eigenwaarde. Het helpt ervaringen, negatief én positief, te verwerken. Draag vaker rozenkwarts in je sieraden als je vaak kinderen in je omgeving hebt. Deze energie werkt fantastisch voor de kids…

Draagadvies van rozenkwarts

Groep: kwarts
Krasbestendigheid: Hardheid 7; goed
Kleurechtheid: goed, verkleurt niet in de zon
Gevoeligheid voor chemicaliën: nee
Vindplaatsen: Brazilië, Namibië, Kenia, Madagaskar
Geboortesteen: van de maand oktober
Dierenriem: Kreeft, Stier

Lees ook meer over
de geboortesteen van oktober,
de sterrenbeelden Kreeft en Stier
Het reinigen, ontladen en opladen van edelstenen

rozenkwarts
Rozenkwarts

Rozenkwarts en je gevoel

Rozenkwarts is een fijne steen om in contact te blijven met een zachte gevoelssfeer.  Voor creatieve mensen is het een inspirerende steen, voor mensen die meer met het materialistisch stuk van de wereld te maken hebben kan de steen een verzachtende invloed hebben. Deze mooie steen staat voor geborgenheid, onvoorwaardelijke liefde en veiligheid. Rozenkwarts kan je weer in contact kan brengen met je gevoelens en helpt je deze niet steeds te onderdrukken.

Rozenkwarts voor kinderen

Kinderen kiezen vaak een rozenkwarts door de natuurlijke zachte afstemming die kinderen vaak ook hebben.  Ook een goede hulp om kinderen niet te snel groot te laten worden.

Voor de pubertijd is rozenkwarts ook ’n hele goede hulp voor de groei naar volwassenheid terwijl de verbondenheid van de kindertijd toch binnen bereik blijft.

edelstenen

Rozenkwarts in je sieraad voor je hartchakra, het 4e chakra

De kleuren roze en groen komen in het hartchakra bij elkaar. Roze voor de liefdevolle energie en groen voor de rust en groei.

Het vierde chakra is het chakra voor emotionele intelligentie. Liefde en acceptatie van jezelf is hier centraal. Trauma’s in de emotionele sfeer hebben enorme invloed op je hartchakra en verzwakken je immuunsysteem. Dit chakra ligt in het midden van onze zeven chakra’s en vormt de verbinding tussen het spirituele en het aardse. Werken vanuit het hart kan je helpen om de andere chakra’s te voeden en te openen, omdat dit chakra de verbinding legt.

Dit chakra staat voor liefde, compassie en echte verbinding met jezelf, de mensen en alles wat leeft om je heen. Als we ons hart kunnen openen voor onszelf, anderen en alles om ons heen creëren we verbinding en groei.

Wil je een sieraad met rozenkwarts?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin rozenkwarts is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud