herbruik-goud-zilver-sieraad

Paars in je sieraad

Je kunt  paars in je sieraad dragen door het kiezen van paarse edelstenen of emaille. Deze kleur benadrukt eigen stijl en originaliteit. Paars geeft een geïnspireerd leven. Laat je vertrouwen op je intuïtie en helpt je je grenzen te verleggen. Paars houdt het midden tussen de mannelijke en vrouwelijke eigenschappen, het extraverte en het introverte, het aardse en spirituele, het verstand en de hartstocht…het zit tussen rood en blauw.  Het ideale evenwicht in het leven.

paars-amethist

Amethist

Variërend in kleur van licht lila tot donkerblauw-violet. Een fijne rustgevende ontspannende steen. Ook een goede halfedelsteen om tot een diepe meditatie te komen. Amethist in je sieraad kan het beste als hanger of ketting, zo dicht mogelijk bij het zevende chakra. Als dit chakra goed in balans is kun je je verbinden met spiritualiteit zonder het contact met de aarde te verliezen. Het is het evenwicht tussen hemel en aarde en tussen verleden en heden. Het laat de energie stromen.

ashanger-paars
amethist
paars-emaille

Lavendel kleurige emaille

De lavendel kleur gaat iets meer naar blauw. Een prachtige zachte tint paars die heel mooi combineert met donkergroen, zwart-blauw of donkerpaars.

Combinaties met paars

Deze transparante paarse kleur kan iets roze overkomen als het heel dun wordt opgebracht. Wat dikker is het donkerpaars. Een mooie tint om te combineren met grijs, grasgroen of roze.

paars-in-je-sieraad

De kracht en valkuilen

Met meer paars ben je vaak kunstzinnig, spiritueel, gelovig. Je hebt vertrouwen in het leven en hebt een positieve instelling.

Draag meer paars als je wat passief bent, koel en afstandelijk kunt overkomen. Je kunt ook wat behoudend zijn. Dan is meer paars een oplossing voor je.

Persoonlijkheid van paars

Een paars-mens is vaak idealistisch, onconventioneel, los van tradities, eigenzinnig, weinig beïnvloedbaar.

In relatie tot anderen ben je inspirerend, toegewijd, humanistisch, betrokken, intuïtief.

Behoefte aan paars

Wil je graag je eigen weg volgen, voor nu even je eigen waardes centraal stellen? Dan kan paars dragen echt een oplossing bieden.

Je 7e chakra wordt geprikkeld om je pad voor je duidelijk te maken. Je wordt uitgedaagd om buiten je eigen paden te durven gaan en nieuwe wegen te bewandelen.

Amethist is de geboortesteen van februari.

Hoe leuk is het om de kraamvrouw te verrassen met een sieraad met de geboortesteen van het kindje erin verwerkt. Elke maand heeft zijn ‘eigen’ edelstenen die bij die maand horen. Wist je dat edelstenen eigenlijk individuen zijn met een eigen karakter en specifieke kracht? Als je een klik hebt, voel je je sterker en plezieriger. En ze zijn natuurlijk ook heel mooi om te zien! Als kraamcadeau dus, maar ook als kerstgeschenk, Moederdag cadeau, of  ‘gewoon’ voor een verjaardag zijn de geboortestenen in je sieraad een prachtig aandenken.

Wil je op de hoogte blijven? Leuke weetjes ontvangen?

Als eerste de nieuwste sieraden zien?

Meld je dan aan voor ons Brandend Nieuws!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud