onyx

Onyx in je sieraad

Onyx is een egaal zwarte agaat variant. Deze steen past niet alleen heel fijn in de meeste outfits, maar het is ook een fijne steen om je te helpen beter te concentreren.

Kwaliteiten van Onyx

Deze edelsteen heeft een sterk ontladende energie.  Ook om tijdelijk wat meer kracht te krijgen na een zware periode, lichamelijk of geestelijk, kan het een geweldige steen zijn. Onyx werkt helend voor de huid, nagels en haar. Dus tegen acne, ontstekingen en zonnebrand. En tegen gespleten en dunnen nagels en statisch, droog haar.

Onyx
Onyx

Onyx voor je eerste chakra

Onyx in je sieraad werkt positief op je basischakra of stuitchakra. Als dit eerste chakra uit balans is uit zich dat vaak in ongeconcentreerd zijn, ongeduldig zijn, en/of je niet veilig voelen. Heb je vaak koude voeten, voel je je uitgeput en mis je aan wilskracht is dit een fijne edelsteen die je extra kan helpen het eerste chakra weer te activeren.

edelstenen

Onyx voor focus

Deze zwarte steen zorgt dat de zorgen en je negatieve gedachten afgevoerd worden. Daardoor is er weer ruimte in je hoofd om je te concentreren en taakgericht bezig te zijn. Zonder constant afleiding te zoeken.

Technische gegevens

Vindplaats :Brazilië, Madagaskar, Mexico, Pakistan.
Hardheid : 7
Groep: Agaat
Dierenriem: Steenbok

Wil je een sieraad met onyx?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin onyxis verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud