InnerJewels sieraden voor kersverse moeders

Wat is er nu leuker dan een kersverse moeder verwennen met een mooi sieraad…. En prachtig subtiel maar luxe sieraad met een geboortesteen, een uniek Initial sieraad met een letter van de nieuwe baby in een bedel, of InnerJewels met moedermelk erin verwerkt. Een prachtige kans voor een geweldig cadeau op dit unieke moment van je leven!

Mini-Jewels-sieraden-voor-kersverse-moeders-Initial-Jewels

Een initial sieraad voor moeders

De letter sieraden worden speciaal voor jou gemaakt. Je kunt je eigen letter kiezen, edelmetaal kiezen, kleur aangeven en wil je er een edelsteentje bij kan dat ook!
En zoals je van ons gewend bent, een Initial sieraad kun je ook heel persoonlijk maken door het laten verwerken van moedermelk in het emaille.

InnerJewels sieraden voor kersverse moeders

Ken je de Initials al? Een heel bijzonder cadeau voor de kraamvrouw.

MiniJewels sieraden voor moeders, moedermelk sieraden

Een Mini-Jewels voor de kersverse moeder kun je speciaal en alleen voor jou op maat laten maken. Deze hele speciale kunstwerkjes worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.  Alle sieraden worden gemaakt van Sterling zilver of massief goud. De melk kan op verschillende manieren worden verwerkt.

  1. In het kleurrijke emaille wordt een slokje borstvoeding verwerkt als sterrenstof.
  2. Op het kleurrijke emaille wordt een slokje melk verwerkt als een wolkje melk.
  3. Het sieraad is alleen van edelmetaal (goud of zilver) met melk in hars. Puur en zuiver.

Een moedermelk sieraad wordt zoals alle sieraden bij Mini-Jewels speciaal voor jou gemaakt, een bijzondere herinnering aan een prachtige tijd. We doen dat met aandacht & liefde voor jouw sieraad omdat we weten dat je je leven ervan wilt blijven genieten.

Mini-Jewels-sieraden-voor-kersverse-moeders-ketting-met-ronde-bedel

Uniek en speciaal voor jou gemaakt

De meeste modellen zijn er in verschillende maten. Geef maar aan tussen welke groottes je twijfelt.  Dan sturen we na de bestelling beide afmetingen op. Zo kunnen jullie samen in huiselijke kring overleggen. Er is dan soms wel even extra tijd nodig om de verschillende keuzes te maken voor je, maar het kan altijd!

Mini-Jewels-sieraden-voor-kersverse-moeders-Blossom

Sieraden met geboortestenen voor moeders

Wist je dat edelstenen eigenlijk individuen zijn met een eigen karakter en specifieke kracht? Als je een klik hebt, voel je je sterker en plezieriger. En ze hebben niet alleen helende krachten, ze zijn natuurlijk ook heel mooi om te zien!

Voor elke maand zijn er speciale geboortestenen. Een prachtig kraamcadeau bijvoorbeeld!

sieraden-voor-moeders-geboortestenen
Blossom-hanger-geboortesteen

Heb je deze MiniJewels al bekeken:

[fusion_woo_shortcodes][products ids=”747,750,767,765″ skus=””][/fusion_woo_shortcodes]

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden. De mooie extra verpakking die om het doosje heen zit wordt gemaakt door mensen die werken bij de Losserhof. Bijzonder en speciaal.

Veilig betalen

Bij MiniJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier, ( je krijgt per e-mail de factuur voor een aanbetaling van 50 % van het bedrag), PayPal, Bancontact, AfterPay of met iDeal.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzonden vanaf €100.-
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud