Layeren

Meerdere kettingen dragen

Het layeren is helemaal van deze tijd. Van chokers, kettingen die je heel hoog draagt, tot lange kettingen zonder hangers eraan. Van bar-kettingen, dat zijn kettingen die bestaat uit een staafje of stokje die in of aan de ketting worden gedragen, tot kettingen met symbolen.

Maar niet alle kettingen en combinaties lenen zich voor layeren natuurlijk.

Welke kettingen?

Het dragen van verschillende kettingen is eigenlijk alleen mooi met kettingen die allemaal bestaan uit echt fijne kettingen. Hele grove schakels of large hangers lenen komen beter uit als je ze alleen draagt, dus niet in combinatie met andere kettingen.

Vorm van ketting

Het mooist is als de kettingen verschillend zijn qua vorm. Bijvoorbeeld de ene ketting valt rond en de andere in een punt. Een ketting met een bar eraan heeft een dwarsstreepje op je borstbeen. Die is heel erg mooi te combineren met een ketting met een hanger eraan die in een punt valt, en een ketting zonder een hanger eraan, die valt namelijk rond.

[fusion_woo_shortcodes][products ids=”1209,752,755,2170″ skus=””][/fusion_woo_shortcodes]

Lengte

Het layeren komt het mooist tot zijn recht als je kettingen draagt van verschillende lengte. We hebben daarom oom verlengstukjes gemaakt voor de kettingen. Die zijn te koop in verschillende lengtes en van verschillend edelmetaal. En dan kun je ook nog de schakel kiezen. Zo kun je gemakkelijk je ketting haast onzichtbaar verlengen.

verbindingsstukje

Goud of zilver?

Goud mag dan wel de trend zijn van nu, maar het is ook heel leuk om kettingen van verschillend edelmetaal samen te dragen. Combineer eens met goud zilver en geoxideerd zilver. Het zilver is dan iets zwarter gemaakt en weer gepolijst op de bovenliggende delen. Daardoor krijgt het sieraad een heel authentiek uiterlijk. Zo creëer je een interessante look en een heel persoonlijke stijl.

More, more, more

Je kunt natuurlijk layeren met sieraden met geboortestenen, letterbedels, symboolbedels, moedermelkbedels, asbedels, sieraden met een vingerafdruk, met of zonder emaille….

En waar je eerder geen oorbellen en hangers in dezelfde stijl kon dragen maakt dit nu ook deel uit van het layeren. Breid je collectie hangers dus uit met gave oorbellen en draag ze tegelijk!

Heb je deze MiniJewels al bekeken:

[fusion_woo_shortcodes][products ids=”2901,3461,1425,756″ skus=””][/fusion_woo_shortcodes]

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden. De mooie extra verpakking die om het doosje heen zit wordt gemaakt door mensen die werken bij de Losserhof. Bijzonder en speciaal.

Veilig betalen

Bij MiniJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier, ( je krijgt per e-mail de factuur voor een aanbetaling van 50 % van het bedrag), PayPal, Bancontact, AfterPay of met iDeal.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzonden vanaf €100.-
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud