larimar

Larimar in je sieraad

Larimar is een prachtige zeeblauwe steen. De energie van larimar werkt als inspiratiebron voor de zelfontwikkeling en kracht. Het zou een fijne steen zijn met extra energie tegen botontkalking. Ook bij andere problemen aan het beendergestel is het een goede steen.
Een prachtige steen om uw spiritualiteit te integreren in je dagelijks leven.
Vanuit oude kennis een nieuw begin kunnen en durven maken.

Halssieraden met larimar

Larimar, de echte is best zeldzaam en dus kostbaar. Vaak worden restjes larimar gemalen en geperst tot een nieuwe steen. Dus dan is het wel echt materiaal van de larimar, maar de mooie wolkjes aftekening ontbreekt en de werking is ook teniet gedaan.

ketting met larimar

Combineer en varieer

Het leuke is dat je de edelstenen en de halfedelstenen in de schakel kunt vervangen voor een schakel met een andere edelsteen. Zo kun je de edelstenen en dus de sieraden aanpassen naar je wens van die dag.

edelstenen

Keelchakra

Larimar werkt helend voor je keelchakra. Het keelchakra is het vijfde chakra en staat voor het centrum die onze spraak en creatieve expressie beheerst. Het keelchakra bevindt zich aan de basis van de keel, in de V, die is gevormd in het centrum van het sleutelbeen. De energie van dit chakra zal bepalen hoe eerlijk we voor onszelf zijn, hoe goed we ons kunnen uitdrukken. Spreek en wordt gehoord. We ontdekken dat onze keuzes, om het even hoe klein of onbelangrijk ze ook kunnen zijn, gevolgen hebben.

Je kunt aan het stemgeluid horen hoe het met de energie van het vijfde Chakra is. Een hele zachte stem en verlegenheid kan in verbinding staan met onderontwikkeling, een hele harde stem en de onderbreking van anderen in een gesprek kan wijzen op overactiviteit.

edelstenen
Larimar

Technische gegevens

Andere naam: Atlantissteen
Kleur: licht blauw met witte wolkjes
Vindplaats :  Dominicaanse Republiek
Hardheid : 6
Bestanddeel: Calcium, Koper, Magnesium

ring met Larimar

Larimar dragen bij

  • Botontkalking
  • Bij innerlijke onrust
  • Meditaties
  • Pijnlijke gewrichten
  • Stijfheid in de gewrichten
  • Ontstekingen in de gewrichten
ring met Larimar

Onderhoud

Ontladen in een glas schoon water, liefst spa blauw of gedemineraliseerd water.
Daarna in het zonlicht weer opladen. Omdat deze steen gevoelig is voor licht beter afdekken met een zakdoek of iets dergelijks.

Wil je een sieraad met larimar?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin larimar is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud