larimar

Larimar in je sieraad

voor innerlijke wijsheid

De werking van larimar

Larimar werkt als inspiratiebron voor de zelfontwikkeling en kracht. Een prachtige steen om uw spiritualiteit te integreren in je dagelijks leven.

Waarom kies je voor een sieraad met larimar?

Het vijfde chakra krijgt een fijne boost bij het dragen van larimar. De energie van dit chakra zal bepalen hoe eerlijk we voor onszelf zijn, hoe goed we ons kunnen uitdrukken. Spreek en wordt gehoord.

Larimar

Draagadvies larimar

Krasbestendigheid: Hardheid 6 matig krasbestendig
Kleurechtheid: goed, verkleurt niet in de zon
Gevoeligheid voor chemicaliën: ja
Vindplaats Dominicaanse Republiek
Andere naam voor larimar is atlantissteen
Sterrenbeeld leeuw

Lees ook over
het sterrenbeeld Leeuw
Het reinigen, ontladen en opladen van edelstenen

De energie van Larimar

Het is een krachtige spirituele edelsteen. Het is een emotioneel reinigende steen en je staat meer in verbinding met je innerlijk weten.

Larimar dragen bij

  • Botontkalking
  • Bij innerlijke onrust
  • Meditaties
  • Pijnlijke gewrichten
  • Stijfheid in de gewrichten
  • Ontstekingen in de gewrichten
ring met Larimar
edelstenen

Keelchakra

Larimar werkt helend voor je keelchakra. Het keelchakra is het vijfde chakra en staat voor het centrum die onze spraak en creatieve expressie beheerst. Het keelchakra bevindt zich aan de basis van de keel, in de V, die is gevormd in het centrum van het sleutelbeen. De energie van dit chakra zal bepalen hoe eerlijk we voor onszelf zijn, hoe goed we ons kunnen uitdrukken. Spreek en wordt gehoord. We ontdekken dat onze keuzes, om het even hoe klein of onbelangrijk ze ook kunnen zijn, gevolgen hebben.

Je kunt aan het stemgeluid horen hoe het met de energie van het vijfde Chakra is. Een hele zachte stem en verlegenheid kan in verbinding staan met onderontwikkeling, een hele harde stem en de onderbreking van anderen in een gesprek kan wijzen op overactiviteit.

Wil je een sieraad met larimar?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin larimar is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud