Kleureffecten

De manier van het aanbrengen van het emaille is nogal bepalend voor de uitstraling van je hele bijzondere sieraad. En natuurlijk heb je daar een mening over. Ik ben er benieuwd naar!

moedermelk-sieraad-kleureffect-buren-450x450-1

De kleuren worden naast elkaar aangebracht. De kleuren mengen niet, het is geen waterverf effect, maar de kleuren lopen iets door elkaar heen.
De hechtingskleur, de donkerste kleur, is voor de melk.

kleurverwerking-vrouwelijke-energie

Hierbij wordt zwarte emaille als een soort spiraal gemaakt. Het symbool voor de vrouwelijke energie. Verder wordt de hechtingskleur voor de melk en eventueel de tweede kleur aangebracht.

moedermelk-sieraad-kleureffect-tree-of-life-450x450-1

Het levens-takje wordt met zwarte emaille gemaakt. Verder wordt de hechtingskleur voor de melk en eventueel de tweede kleur aangebracht.

moedermelk-sieraden-kleureffect-horizon-450x450-1

De hechtingskleur is als een sliertje- horizon- aangebracht net onder het midden van het sieraad. Daar wordt de melk in verwerkt. Boven en onder de horizon komen de extra kleuren.

Dit kleureffect symboliseert de kracht van borstvoeding. Dit wordt met zwarte emaille gemaakt. Verder wordt de hechtingskleur voor de melk en eventueel de tweede kleur aangebracht.

Hier worden de kleuren als in een schilderij vrij aangebracht. De hechtingskleur, waar de melk in wordt verwerkt, is hierbij de leidraad. Afgewisseld door ton-sûr-ton kleuren kan het een prachtig kleurenspel opleveren.

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud