geboortesteen-blauwe-saffier

Haarlokje in je sieraad

Voor een haarlokje reserveer ik een ruimte in een sieraad waar de haartjes duurzaam in kunnen worden verwerkt. Dat kan zichtbaar, of onzichtbaar gedaan worden, bijvoorbeeld onder de kop van een ring.

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat eerste haarlokje, je kunt het gewoon in de kast bewaren natuurlijk, of opgevouwen in het babyboekje…. maar wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een geboorte-sieraad, moedermelk-sieraad, of als kinderhanger…. Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

edelstenen-geboortestenen

Dreamscape hanger met een haarlokje

Hier is het haarlokje in een silver round verwerkt. Het model is een Dreamscape hanger van 22 mm. Om het haarlokje heen is emaille gebruikt, lavendel, paars en turquoise. In het emaille kun je ook nog moedermelk laten vastbakken. Maar dat hoeft uiteraard niet.

edelstenen-geboortestenen

Kindertekening sieraden met een haarlokje

Een kindertekening sieraad laten maken? De mooiste tekeningen van een kind worden vaak in een mapje op zolder bewaard, leuk voor later. Maar veel leuker is het om de mooiste tekening van je zoon of dochter altijd bij je te dragen, in de vorm van een bijzonder en uniek sieraad.

Waar maak je een moeder of oma nu echt blij mee? Met een prachtige kindertekening natuurlijk, maar ook met mooie sieraden. Ik combineer deze twee en maakt bijzondere kindertekening sieraden. Uniek en met liefde gemaakt en daardoor het perfecte cadeau voor elke moeder of oma.

Heel bijzonder wordt het als in het sieraad ook nog een haarlokje verwerkt kan worden. In het zonnetje van deze geweldige tekening zijn haartjes duurzaam verwerkt.

edelstenen-geboortestenen

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud