geboortesteen-blauwe-saffier

Haarlokje in je sieraad

Voor een haarlokje reserveer ik een ruimte in een sieraad waar de haartjes duurzaam in kunnen worden verwerkt. Dat kan zichtbaar, of onzichtbaar gedaan worden, bijvoorbeeld onder de kop van een ring.

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat eerste haarlokje, je kunt het gewoon in de kast bewaren natuurlijk, of opgevouwen in het babyboekje…. maar wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een geboorte-sieraad, moedermelk-sieraad, of als kinderhanger…. Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

edelstenen-geboortestenen

Dreamscape hanger met een haarlokje

Hier is het haarlokje in een zilveren rondje verwerkt. Om het haarlokje heen is emaille gebruikt. In het emaille kun je ook nog een herinnering laten vastbakken.

edelstenen-geboortestenen

Kindertekening sieraden met een haarlokje

Een kindertekening sieraad laten maken? De mooiste tekeningen van een kind worden vaak in een mapje op zolder bewaard, leuk voor later. Maar veel leuker is het om de mooiste tekening van je zoon of dochter altijd bij je te dragen, in de vorm van een bijzonder en uniek sieraad.

edelstenen-geboortestenen

Klanten zeggen:

Het eindresultaat van mijn hanger is precies wat ik wilde. Ik twijfelde wel eerst aan de vorm, voordat de bestelling geplaatst was, maar na wat tips van u was ik er snel uit. Het contact via mail verliep heel aangenaam.

-Veronique-

edelstenen

Jouw wens

Wil je ook graag een sieraad met een haarlokje erin verwerkt en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud