haarlokje in je sieraad

Haarlokje in je sieraad

Voor een haarlokje reserveer ik een ruimte in een sieraad waar de haartjes duurzaam in kunnen worden verwerkt. Dat kan zichtbaar, of onzichtbaar gedaan worden, bijvoorbeeld onder de kop van een ring.

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat eerste haarlokje, je kunt het gewoon in de kast bewaren natuurlijk, of opgevouwen in het babyboekje…. maar wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een geboorte-sieraad, moedermelk-sieraad, of als kinderhanger…. Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

edelstenen

Dreamscape hanger met een haarlokje

Hier is het haarlokje in een zilveren rondje verwerkt. Om het haarlokje heen is emaille gebruikt. In het emaille kun je ook nog een herinnering laten vastbakken.

haarlokje in je sieraad

Druppelhanger met moedermelk en een haarlokje

In deze bijzondere druppelhanger met een geboortesteentje is in de moedermelk een lokje haar verwerkt. Het creatieve model dat gemaakt wordt van de moedermelk wordt vrij in een druppel en natuurlijk gevat in massief edelmetaal naar keuze.

haarlokje in moedermelk hanger

Kindertekening sieraden met een haarlokje

Een kindertekening sieraad laten maken? De mooiste tekeningen van een kind worden vaak in een mapje op zolder bewaard, leuk voor later. Maar veel leuker is het om de mooiste tekening van je zoon of dochter altijd bij je te dragen, in de vorm van een bijzonder en uniek sieraad.

Ring met een haarlokje

Ook in een ring kun je een haarlokje laten verwerken. Het lokje valt heel mooi op in een sieraad met alleen moedermelk of een hele lichte kleur emaille.

haarlokje in de ring
edelstenen

Onlangs heb ik weer een prachtige ring van Irene mogen ontvangen. Ik heb gekozen voor een ‘steentje’ van moedermelk. Irene had de melk van al m’n 4 kindjes nog bewaard. En deze zijn samen gevoegd in dit steentje. De letter van m’n man staat ook nog in de ring. Dus deze ring staat voor mij symbool voor 5 mensen. Hij is mooi subtiel. En het gladde en het gehamerde zilver komen ook heel mooi samen. Ik houd zelf sowieso heel erg van gehamerd zilver. Dus in deze ring komt voor mij echt alles samen waar ik van houd!

-Niki Jager-

Jouw wens

Wil je ook graag een sieraad met een haarlokje erin verwerkt en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud