edelstenen
herbruik-goud-zilver-sieraad

Darmkrampjes en stenen

Er zijn veel baby’s die darmkrampjes hebben. Je kunt denken dat dat erbij hoort, maar dat hoeft niet zo te zijn hoor. We hebben een setje stenen samengesteld dat gericht is op maag- en darmprobleempjes waar veel baby’s hinder van kunnen hebben.

set-stenen-darmkrampjes

Setje stenen tegen darmkrampjes bij baby’s

Dit setje bestaat uit 4 kwarts soorten. Ze kunnen, omdat ze familie zijn, dus ook goed samen worden gedragen of worden neergelegd.  Samen versterken ze de mooie energie van heliotroop. Dat is hier de ‘hoofdsteen’ die goed werkt op alle zuiverende organen.

heliotroop-tegen-darmkrampjes

Heliotroop ondersteunt gericht op buikpijn, darmen en krampen. Tevens is het een versterkende steen. Ook bij blaasproblemen een fijne steen.

rozenkwarts-tegen-darmkrampjes

Rozenkwarts werkt verzachtend op alle manieren die je maar kunt bedenken. Laat creativiteit en liefde stromen. Geeft een gevoel van veiligheid in de kinderkamer.

Botswana-agaat-bruin

Botswana agaat is vooral ontgiftend en verzachtend. De zachte lijnen in de steen laten het stromen. Werkt beschermend en troostend.

Citrien-tegen-buikkrampjes

Citrien ondersteunt de werking van blaas en darmen. Maakt ook nog eens vrolijk en positief, dus deze steen blijft altijd fijn om dicht bij je te dragen.

Wil je op de hoogte blijven? Leuke weetjes ontvangen?

Als eerste de nieuwste sieraden zien?

Meld je dan aan voor ons Brandend Nieuws!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud