Bestelinformatie

Bestelinformatie

Uitzonderingen op de levertijd

Uitzonderingen
Als je in een sieraad as of melk wil laten verwerken kost dat meer tijd. Want de melk of de as moet eerst bij me in het atelier zijn natuurlijk…:) Zodra ik dat heb ontvangen kan ik het normalerwijze binnen 7 dagen klaar hebben.

Als de lengte van een armband of ketting korter of langer moet worden gemaakt neemt dat ook ongeveer 2 weken in beslag.

En handgravures in je sieraad verwerken duurt 3 weken
Heb je haast? neem dan contact op he?

Over ‘je Wens’ hebben we contact! De levertijd van een sieraad dat speciaal voor jou gemaakt wordt duurt langer uiteraard. Een creatief ontwerp speciaal voor jou vraagt creatieve tijd. Reken in ieder geval op 2 maanden.  Ik maak je nieuwe sieraad graag met aandacht en passie…

Informatie moedermelk-sieraden

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een gefrankeerde* retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding en deze posten.

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. Dat neutraliseert tijdens het bakken. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is, vers gekolfd of uit de vriezer. Het restant melk bewaar ik in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is.

Extra informatie as-sieraden

Extra informatie voor de as-sieraden
Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is de retourpost bij me melden als het klaar ligt. De koerier van Mikropakket komt dan de envelop bij je adres afhalen. Dat mag ook je werkadres zijn.

Het kokertje met de resterende as wordt met het sieraad mee terug gestuurd. De terugzending gaat ook via de koerier van Mikropakketdienst.