Asbestemming voor een ring

Kies voor een herinnering in een sieraad die bij je past.
Mooie herinneringen geven troost, helemaal als ze tastbaar zijn. Je hebt het gevoel dat degene waar je van houdt nog dicht bij je is.

Omdat wij begrijpen dat jij lang wilt genieten van jouw gedenksieraad, kiezen we altijd voor materialen van hoge kwaliteit. De gedenksieraden van InnerJewels zijn stijlvolle en luxe sieraden. Alle sieraden worden speciaal voor jou handgemaakt.!

Stijlen

Een ring waarin as is verwerkt, biedt de mogelijkheid om de nagedachtenis aan de overledene altijd dichtbij te hebben. Onze InnerJewels gedenk-sieraden zijn uitgevoerd in verschillende stijlen zodat er altijd een ring is die helemaal bij je past.

asverwerking-ring

De scheen van de ring

De scheen is datgene dat om je vinger gaat. Deze is mede bepalend voor de ring. Er zijn verschillende mogelijkheden: enkel, dubbel, smal, breed.
Kijk ook naar je vingers om te zien of je een stevige scheen wil of juist een dunnere. Draag je soms meerdere ringen aan een vinger of wil je deze ring graag combineren met andere ringen? Dit kan allemaal helpen bij de keuze van de scheen.

De ringmaat

Handig te weten; bij een bestelling van een ring stuur ik een pasring op als je je maat niet weet. Dat is een ringetje vergelijkbaar met een riempje die je op je maat kunt instellen.
Verder stuur ik de ring voordat hij echt af is, zonder edelsteen en niet afgewerkt, eerst op voor een extra pasronde. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden..

ring -asverwerking
asverwerking-onzichtbaar-ring
as-ring-vingerafdruk

Tastbaar en dichtbij

Leg jouw herinnering, liefde of verhaal vast in een unieke ring op maat en draag de herinnering dicht bij je…Door als nabestaande, de asring te dragen, maak je de herinnering tastbaar en dichtbij. Bij het zien of voelen van het sieraad denkt je weer even terug aan een bepaald moment uit het verleden. De ringen met as zijn gemaakt om dagelijks te dragen uitgevoerd in goud of zilver.

Soms heb je een heel schattig ringetje of sieraad van vroeger liggen. Of van je oma, een lief gebaar, een dierbaar aandenken. Dierbaar goud of zilver. Maar te dun of te oud om nog te dragen. Wat is het dan bijzonder om juist zoiets te verwerken in jouw herinner-ring. Wat is het dan bijzonder om juist zoiets te verwerken in jouw heel speciale ring met as erin verwerkt.

De ring met as kan op verschillende manieren gemaakt worden.

  1. We kunnen een ring met emaille maken waar de as zichtbaar maar niet herkenbaar in wordt verwerkt. De as verwerkt in het emaille van een ring is een prachtige toevoeging in het glas. Het lijkt soms een beetje op zand…
  2. In een ring naar keuze kan een kleine holle ruimte gemaakt worden waar de as in wordt verwerkt.
  3. In de ring wordt een kleine ruimte gemaakt waar de as zichtbaar in een component wordt verwerkt.
  4. We kunnen de as onzichtbaar onder in een edelsteen verwerken
  5. De as kan ook zichtbaar onder een edelsteen worden verwerkt.
  6. Met dierbaar goud. Soms heb je een heel schattig ringetje of sieraad van vroeger liggen. Of van je oma, een lief gebaar, een dierbaar aandenken. Maar te dun of te oud om nog te dragen. Wat is het dan bijzonder om juist zoiets te verwerken in jouw herinnerings-ring.

Wil je op de hoogte blijven? Leuke weetjes ontvangen?

Als eerste de nieuwste sieraden zien?

Meld je dan aan voor ons Brandend Nieuws!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.