hanger asverwerking

Assieraden

Assieraden kunnen een enorme steun zijn. Vind troost in een uniek en heel bijzonder handgemaakt sieraad waar as, een vingerafdruk of een haarlokje in is verwerkt. Er zijn uiteraard verschillende mogelijkheden om een aandenken aan een overledene te verwerken in je sieraad…

‘De herinnering verbindt’

Je persoonlijke assieraad

Gedenk sieraden worden helemaal naar wens in onze eigen ateliers gemaakt.
Vooral met zo’n sieraad is het heel fijn dat je je sieraad zo persoonlijk mogelijk kunt maken. Daarbij kun je tal van keuzes tegen komen waar een uitleg handig bij is.

Wij helpen je hierbij graag!

Je assieraad in wording

Omdat onze sieraden zo persoonlijk zijn willen we graag verbonden blijven tijdens het maken van je afscheid sieraad. Je krijgt een persoonlijke pagina met een inlogcode waar je het maakproces kunt volgen. Je kunt zien hoe het model in praktijk eruitziet, en eventueel hoe de kleurencombinatie die je hebt gekozen uitvalt.

Zo blijven we contact houden tijdens de levertijd.

asring-met-zilver-en-groen
Sixties ring
asverwerking-in-hartjeshanger
Hartjes hanger
ring-met-as-en-vingerafdruk
Bold ring
hanger asverwerking
Sixties hanger
ashanger
Linked Eyes

Klanten zeggen:

Vorig jaar een prachtig moedermelksieraad laten maken. Het overleg was fijn en geduldig. Er wordt fijn meegedacht zodat er precies uitkomt wat je wilt hebben. Ik draag het nu een jaar en het is net zo prachtig als toen hij net binnen kwam. Bedankt voor dit prachtige aandenken aan een prachtige periode (die overigens nog niet voorbij is en mijn kleine ventje wordt vrijdag al weer 2 jaar).’
Gwendolyn Pieters

edelstenen

Jouw wens voor een sieraad met een herinnering

Wil je ook graag een sieraad een herinnering en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.